Dia De Sant Valentí 2021

Els 8 pitjors tipus de nois fins ara

Els 8 pitjors tipus de nois fins ara

La cita és només una experiència d’aprenentatge, i cap quantitat d’impuls, talent, intel·lecte i enginy us pot protegir de la multitud de Mr. Wrong. Bàsicament tots estem atrapats en un rom-com amb personatges que cobreixen l’espectre, des de idiotes i usuaris fins al manipulador de la dreta inferior. Aquests són els vuit pitjors tipus d’homes que cal evitar a tota costa.

6 aplicacions, 4 setmanes, 206 coincidències i 0 possibles nuvis: la meva experiència com a aplicació de cites verge

6 aplicacions, 4 setmanes, 206 coincidències i 0 possibles nuvis: la meva experiència com a aplicació de cites verge

Havia decidit fer l'impensable: jo, una aplicació de cites verge, em vaig unir a totes les principals aplicacions de cites amb l'objectiu d'anar a una cita per aplicació per ajudar-me a superar les meves pors de cites. Vaig acceptar sortir amb qualsevol persona que m'hagués preguntat i preguntat a qualsevol que m'interessés. Al llarg de 4 setmanes, vaig coincidir amb 206 homes, en vaig enviar 21 per missatges de text i vaig fer plans amb 15 d'ells. Això és el que va passar. Alerta de spoiler: encara estic solter.

Per enamorar-se, feu les vostres pròpies preguntes

Per enamorar-se, feu les vostres pròpies preguntes

1. Quina és la vostra estratègia quan es produeix l’apocalipsi zombi? 2. Què mires / penses quan et masturbes? 3. Com creus que et va fotre la teva mare?

He fet que els meus amics em configuressin. Va ser estrany i ... bé?

He fet que els meus amics em configuressin. Va ser estrany i ... bé?

Una nit, em trobava amb una amiga per prendre begudes i em va enviar un missatge de text: 'Estic amb el meu amic que és un noi solter i maco. Voleu que el porti? Podria ser tan fàcil esquivar la humiliació romàntica digital? 'lol segur', li vaig enviar un missatge de text, com un adult. 'Jo sóc Manazon que t'estic preparant', va escriure.

Què va passar quan la mare de la no-monogàmia va caure sobre els talons enamorats

Què va passar quan la mare de la no-monogàmia va caure sobre els talons enamorats

Una història centenària que encara es pot relatar sobre el fet de voler mantenir les coses casuals, però sentint-se com un emoji d’ulls de cor.

9 persones solteres tan grans que els seus ex pensen que hauríeu de sortir amb elles

9 persones solteres tan grans que els seus ex pensen que hauríeu de sortir amb elles

De vegades, un romanç no funciona i és terrible. Però, de vegades, una relació no funciona ... i està totalment bé. Hem trobat nou persones solteres tan increïbles que fins i tot els seus ex pensen que hauríeu de sortir amb elles.

10 aplicacions de cites molt específiques que realment utilitzaríem

10 aplicacions de cites molt específiques que realment utilitzaríem

Necessitem aplicacions de cites per fer-ho millor i per ajudar-nos a minimitzar les tonteries. Així doncs, aquí teniu deu conceptes totalment impecables per a les aplicacions de cites que crec que realment faríem servir.

Molly Yeh fa el cas del dia de Sant Valentí

Molly Yeh fa el cas del dia de Sant Valentí

La bloguera de menjar (i recentment casada) Molly Yeh està decidida a salvar les vacances de Hallmark i comparteix la seva recepta d'esmorzar del dia de Sant Valentí.